Over Mij

Mijn naam is Angelique van der Poel, geboren te Leiden en woonachtig in Noordwijk.

Naast de passie voor mijn gezin, heb ik ook een grote passie voor een gezonde levensstijl.

Ik heb jarenlang met heel veel plezier sportlessen gegeven aan grote groepen, maar wilde wat anders. Ik ben overgestapt naar personal training. Lekker in de buitenlucht, wat mij meer voldoening geeft. 1 op 1 heeft als voordeel dat je als coach de mensen sneller op de rit hebt. Meer persoonlijke aandacht voor jou! Ook geef ik al ruim 10 jaar ontspanning massage. Voeding, bewegen en ontspanning zijn voor mij dé ingrediënten voor een gezonde levensstijl.

Vanaf mijn 20e jaar ben ik al lekker bezig met sport en voeding.  Na talloze lijn en dieet pogingen kwam ik erachter dat dit eigenlijk voor mij geen zin had. De juiste voeding tot je nemen, of juist laten staan, ging mij beter af. Hier kan ik je meer over vertellen en leren tijdens onze sessies.

Zelf heb ik ook een pittige weg bewandeld naar een gezondere levensstijl, en weet als geen ander hoe lastig dit kan zijn. Ik was een emotie eter, en vaak moe en futloos… Ik besloot het heft in eigen hand te nemen: het roer moest om! Ik ging mij steeds meer verdiepen in de algemene vitaliteit en ben een opleiding gaan volgen. Door aanpassingen in mijn eet, beweeg en ontspanning patroon, ben ik mij steeds lekkerder gaan voelen. Ik ben mij ervan bewust dat dit zeker niet onderschat mag worden, om je goed te voelen. Ik maak nu steeds meer gezondere keuzes, dit geeft mij iedere keer weer meer zelf vertrouwen om mijn nieuwe en gezonde levensstijl vol te houden.

Door mijn opleiding en jarenlange ervaring kan ik jou hierbij ondersteunen. Ik kan je begeleiden op weg naar een gezondere levensstijl!